22 Mart 2010 Pazartesi

Hayal Kırıklığı...

Bi düşünün bakalım onceki senelerle bu seneki yarışmayı ...
veya ilk senelerde ki yarışmayla bu seneki yarışmayı bi değerlendirin kafanızda neyi odullendiriyoruz bi olçun tartın. Türkiye nin bu sektordeki en kaliteli yarışması gastronomi festivali neleri başarıdan sayıyoruz bi gorelim bakalım.
Yaklaşık dort senedir tuyapta her sene daha buyuk beklentilerle ordayken daha buyuk hayal kırıklıklığıyla donuyorum neden bizim yarışmamız da hemen arka salonunda yurtdışından getirilmiş bize gerçek ışıklar olacak kitaplar vs. yokken bizim o salonumuzda incik boncuk parfum bortu bocek satan standlar var!!
Bunun gibi o kadar çok soru işareti var ki bi ornek daha herşey hazır getirip tabaklarken neleri odullendiriyoruz nasıl tabakladığımızı mı? artık kendimizi kandırmayalım dunya da nelerin olup bittiğini bu organizasyonların nasıl olduğunu nasıl master chef yarışmalarının 9 gun surduğunu sadece geçilmemek uzere oluşturulmuş sınavlar olduğunu bunların insanları nasıl kamçıladığını ki dunyadan boyle marka şefler yarattığını gorelim artık ki bızde artık dunyada marka şeflerden olalım marka mutfaklardan olalım
bunun için ilk once bakış açısını değiştirelim!!!

1 yorum:

  1. Bizim için farklı bir ortamdı,güzeldi,ben de daha çok festival sözcüğüne uygun standlar,konferanslar vs. bekliyordum.Çünkü dünyanın sayılı festivallerinden biri deniyor sayfada.. Ama sizin söyledikleriniz çerçevesinden bakınca da evet hakikaten zayıf bir festivalmiş..
    Antalya daha iyi gibi geldi şimdi..
    ju-eun-yun@windowslive.com

    YanıtlaSil