25 Mart 2012 Pazar

Tayfun Topal,

Restoran camiasının polisi haline gelmeye başlayan koşe yazarlarından biri diyebiliriz.
Geçen haftalarda kacak içki kullanan restoranları bundan başka  ,pipa 'yı dover gibi yazdıgı yazıyla diyecek soz bulamadıgım sahsiyet kendileri,
Son yazısı kuver ücreti ,trend restoranların aldıgı kuver ücretleri ,birçok restoranda menude dipnot olarak yazılsada kimi restoranda yazılmıyor .
Kira gibi aslında size sunduklarının yanında birde işgaliye ücreti oduyorsunuz ,objektif olarak bakınca  mantıklı degil elbette ki .Birde  başlıklar altında toplayınca bu restoranları daha çok kurumsal şirketler yani, birden fazla restoranı bulunan şirketlerin bu ucreti aldıgını gormek mumkun .
Ancak,
Restoranın duruşu bu ise ,sizinde bunu bilerek gitmeniz zaten bu kirayı kabul ediyorsunuz demektir,ister gel ,ister gelme kustah durusu dıyebiliriz .
Bu taraflı açıklamanın ardından da ,menuye  yazmadan hesapta bunu misafire gostermek ise kustahlıktan cok sacmalıgın daniskası .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder