15 Ağustos 2010 Pazar

Pera Palas ...

Bugun gazetede okuduğum haberde Pera Palas otelde gizli bir odada beşbin parça gümüş takımı bulunduğu ortaya çıkmış.İşte tam da bu yüzden restorasyonunu duyduğumdan beri ilgiyle takip ettiğim bir operasyon .
Yüzyirmi yıllık bir tarih yeniden prof. ellerde hayata dönüyor belki mutfağının başındaki isimde bu kadar takipçisi olmama da neden olmuştur ancak hikayesi olan bir işletme olduğu için her zaman takipçisi ve destekçisi olacağım .
Yüzyirmi yıllık bir tarih son altmış yılının monulerinin saklandığını varsayarsak bile müthiş bir hazine .
Bildiğim kadarıyla biraz anlatayım size operasyonlarını: sadece akşam servisi olan agatha adında bir restoranları adınıda agatha christine nin otelde kalması ve devamlı ziyaretçisi olmasından alıyormış bildiğim kadarıyla en üst katlarında fransız ve türk mutfağı olacak bu restoran orient bar ise lunch daha hafif güzel zaman geçirmelik bir mekan oluyormuş birde pera pastanesi'' brasserie '' olacak sanırım yüzden fazla çalışanları var 1 eylülde soft opening ile açılış yapıp yirmi dokuz ekimdede büyük açılışı yapacaklarını okudum .
Çok güvendiğim saygı duyduğum bir operasyon hikayesi de oldukça etkileyici müthiş zamanlar geçireceklerine sonsuz inancım var şimdiden başarılar diliyorum....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder