Nisan ile mayıs arası gastronomik cemre düşüyor dünyaya .
Şöyle efendim ,restraurant magazininin kendi deyimleri ile''güzellik yarışması '' açıklandı .
İskandinav mutfağı bitmek bilmiyor tohumlanıp tohumlanıp tekrar devam ediyor. artık ne zaman biteceğini bilemiyoruz .noma tekrar zirvede.
Bunun yanında '' Central restaurant '' gerçekten ama gerçekten çok iyi .D.O.M ile karşılaştırıldığın da D.O.M tropik amazon malzemelerinden faydalanıp tekniği az tutarken.Central Hem malzeme ile hem teknik ile iyi bi şef olduğunu gösteriyor .Sous chefi ile de evlenmiş abimiz bi yastıkta yaşlansınlar diyelim .
Evet listeden sonra eli öpülesi bi şefin efsanevi Bocuse D'or yarışmasının Avrupa ayağı yapıldı ve sonuçlandı.
Tekrar tohumlanan iskandinav rüzgarı ordada tohumlanıp yoluna devam ett. İlk üçe iskandinav mutfağı yerleşti .Türkiye de yarıştı bu sene ilk defa'' Gürcan Gülmez'' derece alamadı .İlk olması onun en büyük dezavantajıydı sonraki senelerde bu durumun değişeceğine eminim .
Bu düşen Cemrelerin benim için en önemli olan ıda alancha nın birinci senesiydi 3 mayıs .Bu bi ilişki ilişkinin birinci yılı . Çoğu kız arkadaşımın doğum gününü hatırlamamışımdır ama alancha da 3 mayıs 2013 te ne yemek pişirdiğimi servis ettiğimi bile hatırlıyorum . bazı amaçlarımız hedeflermiz vardı bu ilişki de yaklaşıyoruz da ve bu ilişkiyi canlı tutan kuvvetlendiren en önemli şeyde bu .
evet bakalım daha neler olacak bu gastronomik cemre döneminde
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder