26 Nisan 2010 Pazartesi

Vizyon...

Bir yol olmalı kendimize ait fikrin somuta dönüştüğü yol gelişen ama değişmeyen bir yol.
Yıllarca hepimiz bu işin içinde olacağız en baştan oğrenip sıfırdan başladığımızı sayıyorum.O ilk başta ogrendiklerimizden itibaren kendi çizgimizi tarzımı harmanlamak gerek yaptığımız işte.Yolun başında ne tarzı ne vizyonu değil.Eğer bu işte yıllar harcayacak birer aşçı isek bir amaç hedef bu hedef içinde prensipler fikirler olmalı herbirimizin.
Her tabakta ,aklımızın köşesinden geçen her yemekte o vizyonla harmanlamak gerek fikirler de bile bu bir alışkanlık haline gelmeli ancak bu fikir hırsızlığı veya başka birşey olmamalı orjinal olmalı.Şunu da biliyorum ki ne kadar yaratıcı olursa olsun yapabildiklerimiz gorduklerimizden duyduklarımızdan ibarettir.Lafın ozu ne kadar çok araştırma o kadar renkli bir yol o kadar geniş bir bakış açısı.
Bu vizyon o ilk koyduğunuz amacınıza hedefimize ulaştığımızda diğerlerinden bizi farklı kılacak ozellikleri somut halde koyacak onumuze monumuzde, misafir kalitemizde hepsini sunacak geri dondurecek bize .
Ve bitmeyen hedef ve amaçların yeni birinde de çok daha kaliteli farklı ve artık kendine ozgu bir konsept yaratmış olacaksınız kendinize kendimize!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder