Ahmet Hakan Yılbaşı arefisini anlatan bir yazı yazmış bu pazar.Vazgeçilmez keyif günü pazar benım için,aklımdan geçenlerle keyfimi pekiştiren bir yazı olmuşş.Ona benzer bir yazı dokersek bir şefin yeniyıl arefesi nasıl geçebilir.Nasıl geçebilir lan oyle meraklı meraklı bakıyorsunuz !!!
Saat sabah 10.00 işbaşı :onceki gün yapılan planlamada alalade bir kağıda yazılmış listeye bakarken, günün kutsal kahvesini içerken biyandanda iş dağılımı yapıyoruz dolapta pişmeyi bekleyen hindiler oglen rezervasyonu akşama ozel monunun hazırlıkları vs...
Oglen 13.00: Oğlen misafirlerinin karınlarını doyurup gorsel duyularını yemeklerle tatmin ettikten sonra Bozok'la birlikte hindilerin fırınlanması personel yemeği için yaptığımız hindinin oksuz civciv gibi kalması (dikkatimizi çekmişti ama yapacak birşey yok o saatten sonra ) halbuki o kadarda ozenmemize ragmen personel yemeği içinnn !!!!!!!
Boyle saat saat anlatacak değilim heralde lan aşçı yemek pişirir boyle günlerde bilmiyorsunuz sanki.Bozok'un yazızında yazdığı gibi '' asosyal, herkesin tatilinde ,en yoğun zamanınız sizin vs.vs.''
Yok oyle filmlerde veya başkalarının anlattığı gibi '' 12 den sonra çıktık abi salona misafirlerle eller havaya '' yok lan oyle bişey çalışmayın zaten oyle biyerde .
Neyse arada atlamışız saatleri mutfakta koştururken bi baktıkki yeni yıl olmuş şampanya patlatırken bulmuşuz kendimizi mutfakta:)
Kadehleri güzel bi yıla kaldırdık hep beraber.Umarım hepiniz içinde güzel bir yıl olur hiç olmayan kadar güzel keyifli...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder