21 Şubat 2011 Pazartesi

Cirque Du Soleil..!!!

Türkiye'de geçen haftadan bu yana her günün gazetesinde,her haftalık dergide haber olan bir gosteri herkesin de dilinde.Bunun üzerine gorduğum bir yorum '' samimyetle cevap verin bir ay once haberleri çıkmadan once kaçınız biliyordunuz cirque du soleil??'' ... :):)doğru be abicim :)
Kanada da yirmi sokak dansçısıyla kurulmuş  şuan ise dunya çapında bin ikiyüz danscısı varmış bünyelerinde .Şubeli sirk lafın kısası .
Şimdi ordan kopup apayrı bi başlığa gideceğiz ''galakside beşyüz milyon canlı'' Nasa'nın son saçmalıklarına gore galakside yani bizimde içinde bulunduğumuz samanyolunda ne çok soğuk ne çok sıcak yani yaşanacak formda  bilmem kaçbin adet yaşam formu ve tam beşyüzmilyon canlı olmakta imiş .!!!
Şimdi Cirque du soleil  ve delirircesine hayalini  kurduğunuz gezegenlerin yemeklerini gıdalarını, ürünlerini hayal edin !!!hayal gücünüzü, normalken düşenemeyecek kadar zorlayın :)
Sebze çeşitleri ama sadece müzikal ile yetişen ve yediğinizde bedensel ve ruhsal duyularınız tatmin eden mesela ağzınızda dönüştururken size bişeyler duyuran meyveler onları işlerken hikayelerini bilen aşçılar ve hikayelerini bildikleri için o ürüne sonsuz saygıyla yaklaşan deli tipleri düşünün...
Ütopik yazıyoruz ,düşünüyoruz bu gece :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder