Piyasa belli oldu yeniden :)
İlk elli restoran yeniden yayınlandı .
Artık delicesine belli molekuler gastronomi salt olmayan ürünler düşüşte ve yavaş yavaş silinip gidecek.
Noma birinci ,saygı duyduğum inandığım bi restoran ,alinea altıncı sıraya düşmüş bu da tozlar ıvır zıvırın düşüşünü gostermekte bence .
Ve klasik mutfak fransız tarzı restoranların sıraları ilginç. Tabi ki bitmeyecek bitemez ama ''yenilikçi yerel mutfak'' ,boyle bi tarz oluşmakta ve bu klasiğin onune geçmekte elbette ki bunlar geçici akımlar ama bana gore güzel değişimler bunlar
Ve en onemlisi duruşu ve ve tarzıyla benı benden alan bi restoran'' le chateaubriand '' fransa da pariste
'' inakı aizpitarte'' adında bi şefin .Bana gore anlamı ne biliyormusunuz o restoran '' kasmayan gastronomi''
Bi araştırın, eminimki aynı fikirde kadeh tokuşturacağız.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder