26 Nisan 2012 Perşembe

Gönderme

Blogger ın yeni yazı oluşturmak için link girişi '' gonderme '' ilginç değil mi :)
Oglak ,
Aslında bu yazının konu başlıgı.
Bahardayız, hatta yaza geldik sayılır arkadaş!
Oglak hazırlıyorum bi bütün karkas la bi bahar menusu acayip heyecanlı .
Onun pirzolası on ve arka bacagı.
Onun pirzolasının kemık aralarından çıkan etlerinden yapacagım  sadecee, kendi oglak yagı ve tuzla tamamlanmış minik sucuklar.bi bacagı hiç dokunmadan oldugu gibi pişirip ,bir bacagı 18 saat 60 derecede pişirip pirzolasını 3 kalem bilmem kaç kalem, ayırmadan pişirip hazırlayacagım bir cocukluk anısını servis edecegim aslında bikaç hafta sonra .iade-i ziyaret gibi cocukluk günlerine :)
Her mevsim yeni malzeme de!!,bahar ve yazda çıkan ve onunla yapabileceğim yemekler orgazm gibi .Benım en çok keyif aldgım zevk aldıgım yemekler  bu zamanın yemekleri, heralde benım çok sevdiğim malzemeler oldugu için .
Neyse gondermenın, yani yazının :) konusu. Bahar ,oglak ,kuzular cocuklugunuzun oglak ,kuzu cevirmesinin beynelminel hali aslında :)

2 yorum:

  1. benim tercihim 5- 6 saat fırında yavaş yavaş pişmiş bütün bir oğlak tepsiyle kendi yağıyla.yanında ise sadece koyun yoğurdu ve taze sarımsak offf offff.ve mayıs sonu beyaz dut.:)))

    YanıtlaSil