Dün gece üç tane geveze adam heralde üç saat falan tartıştık bu restoranı.Kadehim doldukça sohbet uzadı.:)
Peçetelerin katlama şekillerinden ,salonundaki ışıklandırmasına ve tabakta kullandığı şişlere kadar herşeyi konuştuk abicim.
En sonunda ikiye bir kalınca sustum ben.Yoruldum lan tartışmaktan!!
Adam ortadoğu konsepti yapmış bildiğimiz humus ,tabule felan veriyor türk dokunuşlarıda mevcut monude .
Adam konsepti yapmış marjinalde olmuş .Eee ne sizi kapıştıran diyosunuz .Şu abicim,hani diyoruz ya fine dining bir türk restoranı gerek duruşuyla vs.türk kokusu ,herşeyiyle bir türk restoranı .
Boyle bi konseptte tutarmı yoksa bunun üstüne bişeyler katıp ,yine concon bi restoran duruşumu yaratmak gerek .
Momo kendi marjinal haliyle gayet iddalı duruyor .Türkiye de bu duruşuyla nerde olurdu bu restoran sizde bi değerlendirin istedim .Menusunden ,
private room,ışıklandırması ,tabaklarını herşeyini bi inceleyin vaktiniz olduğunda.
www.momorestaurant.com.au
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder