Geçtiğimiz cumartesi Bozok onderliğinde bir yemek kursu düzenlendi restoran da .
Oldukça keyifli ve verimli geçti insanlar ilk defa ham haldeyken deneyimledikleri ürünleri işlemekten oldukça mutlu oluyor .Özellikle bu ürünler bildikleri zevkle yedikleri yemekler olunca işin içindeki el emeğinin değerini daha çok anlıyorlar.
Asıl bahsetmek istediğim biz kursa devam ederken diğer taraftan yoğun cumartesi akşam servisi hazırlığı devam ediyordu mutfakta ve kursiyerlerde dikkatimi çeken şey mutfakta devam ederken anlatımlar diğer taraftan hazırlık yapan ekip arkadaşlarımın yaptıklarınıda merakla izliyorlar kendi aralarında yorumlarda bulunuyorlardı ve sonunda sohbet akşam servisinde yaşanan olaylar servis düzeni ve o kaosun içindeki düzen derken tekrar programa donduk
Anlatmak istediğim yemek yapmaktan çok servisteki o düzensiz düzen aşçıların adult yaşamı asıl merak edilen bu mutfak meraklılarında gozlemlediğim kadarıyla.
Chefs table larında nedeni bu sanırım :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder