Güzel bir cumartesi servisinden sonra bikaç kadeh şarap küçük beyoğlunda devam eden sohbetle birlikte kendimizi sabahın beşinde işkembecide bulduk bi avuç aşçı dertleri sokak gastronomisi :)
işkembe,şırdan,tantuni derken gündoğmaya yakın sohbetlerle bunun birde gerçek gastronomik deneyimlere donuşturmek gerektiğine karar verdik sevdiğim insanlarla birlikte yeni şeyler denemek heyecan verici ve gayet keyifli olacak.
Neden şimdiye kadar olmadı şoyle anlatacağım Türkiye de tek başına bırakın bir fine dining restoranı bir kafeye dahi gitseniz tek başınanıza olduğunuz da ilginç bir şekilde bırakın güzel yemeği güzel bir servis ve hoşgoru dahi alamıyorsunuz bunu daha once yurtdışında yaşamış çalışmış aşçılardan şeflerden de işittim ''Türkiye de tek başına yemeğe gitmek ters bakışlar demek ''
İşte tamda bu yüzden bu zamandan sonra boyle bir deneyime başlamaya karar verdik her ay Fine dining bir restoran 3 kişi 3 tane farklı tadım monusu güzel keyifli olacak eminim .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder